Tornar
Següent »


Afiliació a la federació catalana d'Handbol

Afiliació a la federació catalana d'Handbol

06/06/2018

Instruccions  per afiliar-se a la Federació Catalana d'Handbol


⇒ JUGADORS ,ENTRENADORS I DELEGATS   AFILIATS LA TEMPORADA  2018-2019:

Els jugadors ,entrenadors i delegats/des  que la temporada 2018-2019  ja  teníeu  fixa   federativa  no cal   que  us torneu  a  afiliar.  Si hi ha  alguna dada  incorrecte   podeu accedir al vostre  perfil  de misquad (clicant aquí)  i accedint  amb el vostre  e-mail i la contrasenya . si no recordeu  la contrasenya podeu generar una de nova ( clicant  aquí).

Tots els jugadors , entrenadors i delegats/des  rebreu un correu al e-mail  que heu posat a la afiliació  de  misquad amb un  enllaç per  unir-te  a l'equip per aquesta  temporada 2019-2020. Cal entrat en aquest enllaç per aceptar la invitació .  Aquest pas es imprescindible  per poder  tramitar la fitxa  . El  club  us avisarà   quan  us enviem el correu .

 

ΘTingueu en compte que en cas de tenir el D.N.I caducat haureu de tornara  a pujar el D.N.I escanejat de  nou al aplicatiu  misquad.

 

⇒ JUGADORS NOU  O  NO AFILIATS  LA TEMPORADA  2018-2019:  

A partir  de la temporada  2018-2019  tots els jugadors , entrenadors  i delegat  heu de  estar donats  d’alta a l’aplicació de afiliació  de la federació “misquad” per  poder  donar-vos  d’alta    la fitxa federativa .

 

1. REQUISIITS  PREVIS ABANS D'AFILIAR-SE 

 

·         Tenir  el DNI en vigor escanejat per  ambdues cares en 2 document o NIE/Passaport en cas de ser estranger.

·          Fotografia  recent (tipus  carnet i que es  vegi bé )

·         Correu electrònic individual per persona (El correu electrònic heu de tenir accés us enviaran un correu de validació .)   El sistema no permetrà dos usuaris amb un mateix correu  electrònic ) .

·          Si ets menor de 14 anys i no tens DNI, l’aplicació et facilitarà un núm.  identificatiu. Important  guardar  aquest  número  perquè  és  el  que  necessitarà el club per tramitar la llicència. 

 

·         Menors d'edat cal  omplir l'autorizació paterna  per poder  afiliar-se (descarregar clicant aquí)  .

 

2. AFILIACIÓ 

  1.  Descarregueu la   següent guia de afiliació on explica detalladament  com afiliar-se 
  2. Entrar  en el  següent enllaç per començar la afiliació

 

Qualsevol   dubte amb la afiliació  us podeu posar en contacte  amb el club  enviant un e-mail  a :  handbolbordils@gmail.com 

 

 Següent »