Tornar
Warning: Undefined variable $posicio in /usr/home/handbolbordils.com/web/noticies-fitxa.php on line 67 Warning: Undefined variable $posicio in /usr/home/handbolbordils.com/web/noticies-fitxa.php on line 70 Següent »


Afiliació a la Federació Catalana d'Handbol

Afiliació a la Federació Catalana d'Handbol

06/06/2018

Instruccions per afiliar-se a la Federació Catalana d'Handbol


JUGADORS, ENTRENADORS I DELEGATS AFILIATS DE LA  TEMPORADA 2018 EN ENDAVANT:

Els jugadors, entrenadors i delegats/des que de la temporada 2018  en endavant  ja teníeu fitxa federativa no cal que us torneu a afiliar.  Si hi ha  alguna dada incorrecte podeu accedir al vostre  perfil  de misquad (clicant aquí) i accedint  amb el vostre  e-mail i la contrasenya .Si no recordeu  la contrasenya podeu generar una de nova (clicant  aquí).

Tots els jugadors, entrenadors i delegats/des rebreu un correu a l'e-mail que heu posat a l'afiliació de misquad amb un enllaç per  unir-te  a l'equip per aquesta  temporada. Cal entrar en aquest enllaç per acceptar la invitació. Aquest pas és imprescindible per poder tramitar la fitxa. El  club  us avisarà quan us enviem el correu. 

 

Tingueu en compte que en cas de tenir el DNI caducat haureu de tornara a pujar el DNI escanejat de nou a l'aplicatiu misquad.

 

JUGADORS NOUS QUE   NO S'HAN AFILIAT EN LES  TEMPORADES  2018 EN ENDAVANT: 

A partir de la temporada 2018-2019 tots els jugadors, entrenadors i delegats heu d'estar donats d'alta a l'aplicació d'afiliació de la Federació Catalana d'Handbol "miSquad" per poder donar-vos d'alta la fitxa federativa.

1. REQUISITS  PREVIS ABANS D'AFILIAR-SE 

   • Tenir el DNI en vigor escanejat per ambdues cares en dos documents o NIE/Passaport en cas de ser estranger.
   • Fotografia recent (tipus carnet i en bona qualitat)
   • Correu electrònic personal (cal que sigui un correu electrònic al qual tingueu accés.  Us enviaran un correu de validació). El sistema no permetrà dos usuaris amb el mateix correu electrònic.
   • En cas de ser menor de 14 anys i no tenir DNI, l'aplicació facilitarà un número identificatiu. Important guardar aquest número perquè és el que necessitarà el club per tramitar la llicència.
   • Menors d'edat necessitaran l'autorització paterna per poder afiliar-se. Cal doncs, omplir el següent formulari (descarregar clicant aquí).

 

2. AFILIACIÓ

   1. Descarregueu la següent guia d'afiliació on s'explica detalladament com afiliar-se.
   2. Entreu al següent enllaç per començar l'afiliació

Per qualsevol dubte amb l'afiliació us podeu posar en contacte amb el club enviant un correu electrònic a: handbolbordils@gmail.com

 Warning: Undefined variable $posicio in /usr/home/handbolbordils.com/web/noticies-fitxa.php on line 86 Warning: Undefined variable $posicio in /usr/home/handbolbordils.com/web/noticies-fitxa.php on line 89 Següent »