Avís legalAquest lloc web i el domini són propietat del Club Handbol Bordils, amb domicili a Carrer Narcis Aliu s/n , de Bordils (CP 17462), CIF G-17037565, tel 972 49 05 15 i correu electrònic handbolbordils@gmail.com. Aquesta web està disposició de qualsevol usuari o usuària amb la finalitat de facilitar informació dels serveis del club i, alhora de proporcionar informació.

Propietat intel·lectual

La totalitat del contingut d’aquest lloc web, tant els logotips, textos, fotografies, dissenys o altres elements gràfics, així com l’estructura del disseny, combinacions de colors o forma de presentació dels continguts, estan afectats per drets de propietat intel.lectual protegits per la llei, drets que els usuaris del web han de respectar. Pertanyen al Club Handbol Bordils o a terceres persones amb qui el Club Handbol Bordils n’ha acordat la utilització i comunicació. Configuren i s’han inclòs a aquest lloc amb finalitats d’informació i prestació de serveis. Únicament poden ser utilitzats per a aquestes finalitats i citant sempre la seva procedència i referències d’identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública, ni qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa del Club Handbol Bordils.   El Club Handbol Bordils informa que el seu logotip pot ser utilitzat únicament per a identificar activitats o iniciatives pròpies del Club. o d’altres persones o institucions quan aquestes iniciatives o activitats compten amb el suport explícit o la participació del Club.No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en un finestra aliena (framing) sense autorització expressa i per escrit.

 

Responsabilitats sobre el funcionament del lloc i enllaços

 

El Club Handbol Bordils no es fa responsable davant dels usuaris del seu lloc web dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències,omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies , avaries o desconnexions quan estiguin motivades per causes que li són alienes. Tampoc no se’n fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il•legítimes fora del control del Club.

 

El Club Handbol Bordils no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació d’altres persones físiques o jurídiques a la que es remeti per mitjà d’enllaços o d’altres sistemes.

Conidicions d'us

 

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules.